Ubehag

129,00 DKK

ISBN: 9788797263204 Kategori

Læs et uddrag af bogen her.

Ordet præstation splitter folk. Nogle taler om ’high performance’ som om præstationer og resultater er meningen med livet. For andre er præstation et fyord associeret med forestillinger om folk der bevidstløst spæner rundt i en trædemølle. Begge opfattelser er forfejlede og udtjente.

At præstere kan aldrig være et mål i sig selv. Men uden præstationer kommer vi ingen vegne. De udfordringer menneskeheden står over for, kræver at vi præsterer på et ekstraordinært niveau. Derfor må vi nytænke præstation og præstationsledelse og se det i en mere nutidig og meningsfuld kontekst.

For at kunne præstere på et ekstraordinært niveau er vi nødt til at slippe mageligheden og træde ind i ubehaget. Vi skal blive bedre til at møde den usikkerhed og sårbarhed som præstation og ledelse af præstation indebærer, og være villige til at gå ad veje vi endnu ikke kender for at aktivere nye lag af vores ydeevne.

Bogen fordyber sig i de psykologiske og filosofiske aspekter ved ubehag i en præstationskontekst, og udforsker hvad det vil sige at være et præsterende menneske i vores tid. En tid, som kalder på en mere meningsfuld forbindelse mellem den ydre kompleksitet og den indre verden vi også besidder.

 

De 3 mest værdifulde timer, jeg har brugt i meget lang tid.
Troels Bech, tidligere sportsdirektør og superligatræner.

Spændende vinkler på ubehag, og hvorfor det faktisk er med til at flytte noget.
Merete Eldrup, bestyrelsesformand for Københavns Universitet og Nykredit, tidligere direktør i TV2.

Tankevækkende at læse denne bog.
Kasper Holten, teaterchef på Det Kongelige Teater.

 

Størrelse 7.7 × 111 × 181 cm
ISBN:

978-87-972632-0-4

Format:

Paperback

Udgave:

1

Sider:

93

Vægt:

105g

Størrelse:

181 X 111 X 7,7 (H X B X D) mm

Udgivelsesdato:

17-11-20

Sprog:

Dansk