Ubehag – Ebog & Lydbog

149,00 DKK

Kategorier ,

Ubehag – et nyt syn på præstation

Som ebog og lydbog

Hør et uddrag af lydbogen her:

Læs et uddrag af bogen her.

Ordet præstation splitter folk. Nogle taler om ’high performance’ som om præstationer og resultater er meningen med livet. For andre er præstation et fyord associeret med forestillinger om folk der bevidstløst spæner rundt i en trædemølle. Begge opfattelser er forfejlede og udtjente.

At præstere kan aldrig være et mål i sig selv. Men uden præstationer kommer vi ingen vegne. De udfordringer menneskeheden står over for, kræver at vi præsterer på et ekstraordinært niveau. Derfor må vi nytænke præstation og præstationsledelse og se det i en mere nutidig og menings- fuld kontekst.

For at kunne præstere på et ekstraordinært niveau er vi nødt til at slippe mageligheden og træde ind i ubehaget. Vi skal blive bedre til at møde den usikkerhed og sårbarhed som præstation og ledelse af præstation inde- bærer, og være villige til at gå ad veje vi endnu ikke kender for at aktivere nye lag af vores ydeevne.

Bogen fordyber sig i de psykologiske og filosofiske aspekter ved ubehag i en præstationskontekst, og udforsker hvad det vil sige at være et præste- rende menneske i vores tid. En tid, som kalder på en mere meningsfuld forbindelse mellem den ydre kompleksitet og den indre verden vi også besidder.

 

De 3 mest værdifulde timer, jeg har brugt i meget lang tid.
Troels Bech, tidligere sportsdirektør og superligatræner.

Spændende vinkler på ubehag, og hvorfor det faktisk er med til at flytte noget.
Merete Eldrup, bestyrelsesformand for Københavns Universitet og Nykredit, tidligere direktør i TV2.

Tankevækkende at læse denne bog.
Kasper Holten, teaterchef på Det Kongelige Teater.

 

ISBN:

978-87-972632-1-1
978-87-972632-2-8
978-87-972632-3-5

Format:

ePub reflewable
mp3
PDF

Udgave:

1

Lydbog længde:

143 min.

Udgivelsesdato:

Ebog: 17-11-20
Lydbog: 09-12-20

Sprog:

Dansk

Lydbog oplæst af:

Jakob Hansen