Skip to content

En (u)behagelig ven

En (u)behagelig ven

Tema

20. november 2020

I dette korte videointerview med Birgitte Barclay Bille (funktionschef i Nykredit), som blev optaget i forbindelse med vores bogreception af bogen: “Ubehag – et nyt syn på præstation”, kan du høre Birgitte fortælle om, hvordan hun Idag har en væsentlig anden og mere produktiv tilgang til mødet med ubehag. 

Hvor ubehaget tidligere havde fat i hende og fik hende til at handle uproduktivt og i strid med egne værdier bruger Birgitte idag ubehaget aktivt til i stedet, at være nysgerrig på de problemer, modstande og den friktion enhver mellemleder vil støde ind i på et næsten dagligt plan.

Du kan bl.a. høre Birgitte fortælle om værdien af at have et fyrtårn og hvordan forståelse for hvorfor og hvornår ubehaget kommer er super vigtigt for at kunne præstere optimalt når det gælder.

Du kan også høre Birgitte fortælle om hvordan nysgerrighed kan være en driver for at skabe tillidsfulde relationer og psykologisk tryghed i dit team.

Birgitte har endda taget arbejdet så langt, at arbejdet med ubehag nu viser sig og bærer frugt på tværs af performancefelter – og hvordan golfkøllen nu kun bruges til dens primære funktion. Så er du selv et ambitiøst menneske på flere områder på en gang, kan du lære noget af den erfaring Birgitte har gjort sig.

God fornøjelse!


Se interviewet


Hør interviewet som podcast

Hør også på: Spotify eller din udvalgte podcast tjeneste


Af

Jeg skriver for frihedens skyld. For opnåelsen af det forsvindende sekund af fuld mening, hvor jeg tror jeg har fat i den lange ende af verden og tror jeg kan og ved hele pisset, hvorefter livet igen tager over og viser mig hvor stort det er og hvor lidt jeg ved.  Min karriere vil livslangt være totalt optaget af at lege med ord, betydninger og forståelser for at kunne udfordre det bestående og vandre på grænsen til det vi endnu ikke ved.