Skip to content

Bogreception: ’Ubehag – et nyt syn på præstation’

Bogreception: ’Ubehag – et nyt syn på præstation’

Tema

17. november 2020

Bogreception: ’Ubehag – et nyt syn på præstation’

Se eller gense vores online bogreception for ’Ubehag – et nyt syn på præstation’

Det var været fantastisk at mærke den store nysgerrighed, vi bliver mødt med fra både sport, erhverv, kultur og uddannelsesområdet. Vi håber videoen vil inspirere dig til at udforske Ubehaget endnu mere. 

I videoen introducerer Ida Thyrring og Anders Søgaard bogen. Derudover kan du se samtaler med tre ledere, der udforsker Ubehaget. Samtalerne er mellem:

Birgitte Barclay Bille, Funktionschef i Nykredit og Christian Engell, partner i doubleyou

Kenneth Jonassen, Cheflandstræner i Badminton og Jakob Hansen, partner i doubleyou

Morten Bæk, Departementschef i Forsvarsministeriet og Rasmus Møller, partner i doubleyou

Du kan blandt andet høre: 

  • Hvordan Birgitte Barclay Bille, Funktionschef i Nykredit, har arbejdet med at bringe nærvær til sit ubehag, når hun kommer under pres.
  • Hvordan cheflandstræner i badminton Kenneth Jonassen mener, at de, der vinder de store mesterskaber, er dem, der er bedst til at spille i ubehaget. Og hvordan han selv skulle omfavne et ubehag efter nederlag i OL-finalen med damedoublen Camilla og Christina, for at nå at omstille sig til et par timer senere at coache Viktor Axelsen i OL-semifinalen. 
  • Hvorfor Morten Bæk, Departementschef i Forsvarsministeriet, ikke er så optaget af en MBA, men mere hans personlige udvikling fordi ledelse kommer indefra? Og hvorfor udvikling, ubehag og psykologisk tryghed er uadskillelige.

Hvis du har lyst til at dykke endnu mere ned i det uundgåelige ubehag samtidig med en bæredygtig tilgang til præstation og præstationsledelse, så kan du købe bogen i vores shop.

Hvis du eller din organisation har lyst til at høre mere om filosofien, psykologien og metoderne omkring Ubehag, så kontakt os. Vi laver lederprogrammer, længerevarende forløb med fokus på organisationer og kultur, personlige coachingforløb og holder foredrag.

Du kan læse mere her: www.doubleyou-partners.com